Gatuaktivism under Europadagen

Under Europadagen igår genomförde vi med aktivisterna från Info Belarus en kampanj för att uppmärksamma frihetskämparna i Europas sista diktatur, Belarus. Kampanjen genomfördes i bl.a. Stockholm, Uppsala och Göteborg (se bilder nedan). Jag publicerade även en artikel på Europaportalen tillsammans med riksdagsledamot Caroline Szyber (Kd). Läs artikeln här. Annat som är värt att läsa är EU-och demokratiminister Birgitta Ohlssons debattartikel, som publicerades på www.infobelarus.nu under gårdagen.


Två tappra aktivister utanför ABF-huset på Sveavägen i Stockholm…


Kampanj i Göteborg. ”Nej till hockey-VM i Belarus 2014.”


En aktivist pratar med nyfikna om situationen i Belarus. Göteborg.

Uppsala centralstation kl. 07:00 / rusningstid. Tack till er som orkade upp!

Uppsala centralstation kl. 07:00 / rusningstid…

%d bloggare gillar detta: